Velkommen til Fredericia Løve apotek
top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode.
Glemt din adgangskode?


 

 

 

 

NYHEDER FRA DIT LOKALE APOTEK 1. juli 2015

Centrum - apoteket har fået ny adresse
pr. 29. juni

Efter 360 år på samme adresse har vi valgt at flytte butikken til en større og mere rummelig forretning i Jyllandsgade 23. Vi har nemlig længe gået med drømmen om en  mere centralliggende butik, hvor vi kunne tilbyde vores kunder bedre parkeringsmuligheder og en rampe op til butikken, så da folketinget vedtog den nye apotekerlov d. 28. april gav det os endelig mulighed for kigge os om efter en ny adresse... og det vidste sig heldigvis at vi ikke skulle lede længe, for blot en gade længere nede (lige ved siden af Jyske Bank) fandt vi den mest charmerende butik som blot trængte til en mindre modernisering og en klat maling for at den kunne danne ramme om vores nye apotek.
    Vi er selvfølgelig meget kede af at flytte fra det gamle apotek i Danmarksgade, men sandheden er den, at den ikke længere kunne tilbyde os det, der forventes af et apotek i dag. Vi ønskede mere fritstående skranker i et større kunderum, så diskretionen kunne leve op til det ønske vores kunder har haft i mange år nu.
    Så her to måneder (og en masse blod, sved og tårer) senere kan vi nu endelig byde velkomme i vores nye butik i Jyllandsgade. Butikken er lys, stor og flot - og rummer alt hvad hjertet begærer indenfor sundhed og forebyggelse - og selvfølgelig receptmedicin med det samme fra vores helt eget medicinlager.

Vestcentret-
få din medicin med det samme på vagtapoteket
Den nye apotekerlov har ligeså givet os mulighed for at omdanne vores apoteksudsalg i Vestcentret til en rigtig apoteksfilial, hvor du kan få din receptmedicin med det samme direkte fra vores nye og meget samarbejdsvillige robot, Roberta.
    Derudover øjnede vi også muligheden for flytte vagttjeneste ud i Vestcentret, hvor indfaldsvejene er bedre og butikken er bedre indrettet til at rumme denne funktion.

 

 

Copyright © A-apoteket - All Rights Reserved.